Min bloggliste

tirsdag 18. januar 2011

nyttårsforsett....

Ok jeg er litt sånn delt når det gjelder nyttårsforsett! Det går som regel bare en vei. Leste et sitat her om dagen som fikk meg til å humre godt, og jeg går enda å flirer når jeg tenker på det. Elsa Almås (hun som er kona til Espen/Ester Pirelli) var i en avis, spurt om hva hun mente om nyttårsforsetter. Hun synes det var bra:

" Fordi det er positivt at mennesker iallefall 1 (!) dag i året, skjønner at de har makt i sitt eget liv!"

Jeg synes dette var innmari bra sagt. Vi har makt i vårt eget liv, men det er kanskje litt synd at det bare er ved nyttårstider at vi er det bevist?

Iallefall så vil de jeg kjenner hoste og flire litt av mitt nyttårsforsett... og gudene vet om det vil holde til februar. Men jeg SKAL STRIKKE MINDRE!!!! Ja det er helt korrekt. Vi kan alle være enige i at strikking ikke akkurat er noe aktiv hobby:P Og noen ganger oppdager en at en har en kropp som trenger å være i bruk. Ikke bare trene armer, skuldre, fingre og senekuler... Jeg har så alt for lett for å "møllkose" meg med kaffekoppen og strikketøyet. Skal heller se på den kosen som belønning for at en har vært snill med kroppen;) så får vi se om vi får det til. Men skal prøve å være meg makten over meg selv, bevvist;P

3 kommentarer:

  1. Fantastisk sitat! DET skal jeg ta med meg videre. Godt nytt år :)

    SvarSlett
  2. det var et godt sitat ja. Hvordan går det med nyttårsforsettet?

    SvarSlett
  3. Årsforsettet går det så som så med... Som vanlig m vinteren her i byen så kommer det perioder med skikkelig "holke" Der det er direkte med lårhalsene som innsats om en begir seg ut på veiene. Men nå er det kommet sne igjen og jeg har funnet et basseng der vinteren ikke er noe problem;))

    SvarSlett